A jelenleg regnáló képviselőtestület tagjainak rövid bemutatkozását olvashatjátok, akik valamilyen formában indulnak a következő választásokon is.

 

 

Sziasztok! Bertók Fanni vagyok, a Zrínyi Miklós Gimnáziumból =)


Szeretnék idén is ZVDÖK csapatához tartozni. Úgy érzem, és ezt remélem a társaim is így gondolják, hogy aktív és hasznos tag      voltam. A DÖK teljesen a szívemhez nőtt. Sokszor kemény dolog ehhez a közösséghez tartozni, de egyben hihetetlen élmény is. Sokszor esünk haza hulla fáradtan, de megéri. Úgy gondolom, hogy ezt a munkát idén is maximális fordulatszámon tudnám csinálni. Szeretnék továbbra is a második családomhoz tartozni és idén is valami újat, nagyszerűt alkotni! A fiatalabbakat meg csak bátorítani tudom, hogy jöjjenek, mert a DÖK több, mint nyűg! 😛

Bertók Fanni – Zrínyi Miklós Gimnázium

 

 

 

Sokakban felmerül a kérdés, hogy miért jó dökösnek lenni,  megéri- e ezt csinálni. Aki részt vesz benne, és valóban tudja mi a lényege, az egyszerűen ad választ.

Azok, akik arra vágynak, hogy egy olyan társaság részévé váljanak, ahol mindenkinek közös a célja, ahol a fiatalokat tudják támogatni, érdekeiket és jogaikat képviselni, azoknak itt a helyük. A 2011-2012-es ZVDÖK, nem csak ilyen helyzetekben talált megoldást, hanem alkalom adtán örömteli pillanatokkal, boldogsággal ajándékozott másokat. Szeretném ezt továbbra is csinálni, mert nem csupán tapasztalatok terèn, de lelkileg is rengeteget gazdagodtam. Többet és szebbet éltem át, mint amire akkor számítottam, amikor a dökös munkát a szervezésben, az idő- és energiaráfordításban láttam. De tudjuk, hogy munka nélkül nem születtek volna ilyen eredmények, amelyhez egy összetartó és kitartó csapat szükségeltetett, és amelynek én is  részese  lehettem, és továbbra is lenni szeretnék, hogy a hagyományokat folytathassuk, az új dolgoknak pedig teret biztosítsunk.

 Büki Bettina – Zrínyi Miklós Gimázium

 

 


Véleményem szerint az elkövetkezendő időszakban is sok mindenben tudnám segíteni a Városi Diákönkormányzat munkáját. Szeretném az általam eddigiekben képviselt és felvállalt programokat folytatni(Vitakonferencia, Sportnap), és pár új ötlettel is szolgálni alkalomadtán. Az Ifjúsági Kerekasztal elnökségi tagjaként és a Zalai Gyermek és Ifjúság Közalapítvány Felügyelő Bizottságának elnökeként minden erőmmel képviselem a ZVDÖK érdekét, illetve más kapcsolataimat igyekszem felhasználni a programok egyszerűbbé tétele érdekében. Ezen felül, más nem ifjúsággal kapcsolatos rendezvényeken, ahol nem a ZVDÖK képviselőjeként veszek részt fejben tartom közös céljainkat és érdekeinket. Remélem alkalmasnak találnak erre a feladatra!

 

Deák Milán – Kölcsey Ferenc Gimnázium

 

 

 

 

Németh Réka volnék, a Mindszenyt Gimnázium végzős tanulója, a suliban is tagja vagyok a DÖK-nek és mint alelnök tevékenykedem. Mivel ezt a kis bemutatkozásom írom, így ez sem titok, hogy a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzatnak is tagja vagyok. Miért szeretnék ebben a tanéveben is az lenni? Mert szerintem jó az amit idén elkezdtünk, talán kicsit sikerült megmozgatni a diákságot és nem csak azokat akik amúgy is aktívkodnak. Szeretném ezt a munkát tovább folytatni, ha idén több ötletünk megvalósulna, – mert tervekben aztán bővelkedünk – és jó volna még egy szuper évet eltölteni a csapat megmaradt tagjaival.

 

 

 

 

 

Mit jelent nekem a ZVDÖK? Miért szeretek és szeretnék továbbra is aktív tagja lenni?
A válasz nem egyszerű és nehéz röviden összefoglalni, azt, amit a DÖK-től kaptam. Ez egy nagy felelősség, folyamatosan meg kell felelni az elvárásoknak és teljesíteni kell, azokat a terveket, amiket előre kigondolunk. Ezért cserébe nem kapunk fizetséget, de olyan élményekkel gazdagodunk, amiket majd az unokáinknak is mesélni fogunk. Kapunk egy „családot” és olyan barátokat, akikkel osztozhatunk a boldog pillanatokon, az alkotás örömén és azon, hogy együtt hoztunk létre olyan programokat, amiket előttünk még senki más. Én, ezért szeretnék továbbra is tag maradni, a végzős évemben is, mert a ZVDÖK, bár nagy feladat, de egy támasz és kizökkent a szürke hétköznapokból.

 

 

Bellér Vivien – Csány László KSZKI

 

 

 

Kedves Érdeklődő!
Bemutatkozom, Tóth Géza vagyok 19 éves, az Apáczai Csere János ÁMK Gimnáziumának végzős tanulója, az iskolai diákélet egyik fő irányítója, melyben elnöki tisztséget töltöm be.
A tavalyi év folyamán lettem tagja a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzatnak, melyben jegyzői tisztséget töltöttem be. Jegyzőnek lenni egyfajta kihívást jelentett számomra. Nemcsak nagy munkával, precizitással járt, hanem megismerhettem új dolgokat – a közigazgatásba és a városi ügyekbe bepillantást nyerhettem, valamint egy fantasztikus csapattal együtt olyan programokat szervezhettünk meg, melyek beírták magukat a város történelmébe; mindezek felbecsülhetetlen érzéssel töltöttek el. Ezért szeretnék a következő ciklusnak is tagja lenni. Úgy gondolom kellő tapasztalattal rendelkezem, feladataimat határidőre és pontosan elvégeztem, így méltó tagja lennék az új képviselőtestületnek.
A ZVDÖK-ben az elmúlt évben megpróbáltunk mindent megtenni Értetek, kedves Diákok és szeretnénk tovább folytatni ezt a következő évben is. Mindehhez elengedhetetlen az új tagok toborzása és a három napos tréningen mindezen alapok birtokába jutottatok, így tárt karokkal várunk Benneteket!

Hozzászólások